maanantai 10. kesäkuuta 2013

Storytime!

Morjens vaan, bloggaajat! Sain vihdoinkin aikaiseksi aloittaa itsekkin blogin, joka on ollut suunnitteilla itse asiassa jo vaikka kuinka kauan mutta nyt otin itseäni niskasta kiinni. Tästä kiitos kuuluu oikeastaan parille ystävälleni jotka ikään kuin "potkivat perseelle" ja patistivat kirjoittamaan, ja tässä sitä nyt sitten naputellaan!

Jaah, mitähän sitä nyt sitten kirjoittaisi... no, aloitetaan nyt vaikka kertomalla että tuli tuossa lauantaina käytyä Tampereen Ratinassa Sauna Open Air-festareilla, tsekkaamassa kolme aivan kerrassaan huikeaa bändiä, Nightwish, Children Of Bodom sekä Stratovarius. Stratovarius laittoi Saunan lämpimäksi perusteellisesti, bändi oli loistavassa iskussa pitkästä Euroopan kiertueestaan huolimatta ja soitti monta suosikkiani. Children Of Bodomin keikasta meinasi olla vähän vaikeuksia nauttia, kun jouduimme kahden moshbit-ringin väliin ja otimme hiukan osumaa, mutta silti Espoon pojatkin vetivät todella hyvän setin.Illan huipennus oli epäilemättä pääesiintyjänä nähty Nightwish, joka on siis kaikkien aikojen suosikkibändini, olen ollut bändin uskollinen fani jo 11-12-vuotiaasta, en ihan tarkkaa ikää muista mutta todella nuoresta pennusta saakka. Edellisestä Nw-keikastani oli ehtinyt kulua jo neljä vuotta, ja se alkoi jo pikkuhiljaa tuntuakkin, monet monet kerrat tuntui että suorastaan kuolen siihen ikävään ja että tuskalla ei enää ollut mitään rajoja, mutta lauantai-iltana tuo pitkä, piinaava odotus päättyi. Tunteenpurkauksilta ei luonnollisesti vältytty, ja kun itse Tuomas Holopainen asteli lavalle, eihän sitä voinut olla ääneen itkemättä!

Näin Nightwishin ensimmäistä kertaa myös uuden laulajan, Floor Jansenin kanssa, ja täytyy sanoa että olen todella vaikuttunut! "Lentävä hollantilainen" sopii bändiin kuin nenä päähän, hän veti SEKÄ Tarjan että Aneten aikasen tuotannon todella kunniakkaasti ja selkeästi näki miten hyvin kaikkien kemiat pelasivat yhteen, unohtamattakaan mainita miten hyvin Jansen otti yleisön huomioon. Floor on todella ihana ja karismaattisen valloittava persoona, ja henkilökohtaisesti toivoisin todella suuresti että pojat kiinnittäisivät hänet vakituiseksi laulajaksi. Eihän taas uuden laulajan etsimisessä/koelauluissa yms. olisi enää mitään järkeä, seriously! 


Noin puolitoistatuntisen keikan aikana kuultiin niin uuden Imaginaerum-albumin biisejä, kuin myös vanhoja suosikkeja kuten "Nemo" ja "Over The Hills And Far Away", sekä yksi suurimmista suosikeistani, "Ghost Love Score". Koko settilistassa ei ollut kerta kaikkiaan mitään moitittavaa, nautin keikan joka sekunnista täysin rinnoin ja hypin, tanssin ja riehuin sekä heilutin päätäni enemmän kuin millään keikalla pitkään aikaan. Haluaisin vielä mainita yhden hauskan yksityiskohdan, olin reilusti ennen festaria askarrellut Imaginaerum-elokuvasta tuttua lumiukkoa esittävän, keskikokoisen pehmolelun joka toimi meidän Sauna-maskottinamme. Olimme eturivissä, ja muutaman biisin aikana nostin lumiukon niin ylös kun käteni pystyivät ja heiluttelin sitä, ja se kannatti, sillä kitaristi Emppu Vuorinen hyppeli meidän puolellemme lavaa yhdessä vaiheessa ja huomasi lumiukkoni, alkaen hymyillä todella leveästi ja katsoi minuun päin, pomppien sitten taas lavan toiseen päähän. Tämä tottakai vain paransi jo valmiiksi mahtavaa fiilistäni! Tästä keikasta jäi siis todellakin kerta kaikkiaan loistava fiilis, tuo bändi onnistui jälleen kerran tekemään minut niin onnelliseksi etten voi sanoin kuvailla ja osoitti toden teolla olevansa minulle vaan edelleen se bändi numero yksi! Rakastan tätä sekopääryhmää vaan aivan liikaa, KIITOS NIGHTWISH!!! <3


Ja tässä vielä muutama kuva Stratovariuksesta ja Bodomeista!

Kiitos mielenkiinnostanne, ja toivottavasti teillä oli yhtä hauskaa lukea kuin minulla kirjoittaa tätä!

"Hey, buddy!"2 kommenttia:

  1. Hihii! Mahtava postaus! Vihdoinki sait aikaseks tehdä tälläsen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah! Kiitos! Ja niimpä, mä vihdoinkin ryhdistäydyin :-D

      Poista