keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Big City Nights

Joo, moro...

Tänään tuli tehtyä semmonen pikkuvisiitti Tampereelle ja nähtyä tyttökultiani Jenitaa ja Anea pitkästä aikaa. :) Käytiin kolmistaan Jack The Roosterissa, mikä on, jos sallitte hieman liioitellun ilmaisun, ehkäpä paras baari minkä meikäläinen tietää. Sinne kun menee niin on kuin kotiinsa tulisi, niinkuin koko kaupunki yleensäkin. Ilta meni Roosterissa istuessa, "juopotellessa" sekä jutellessa ja nauraessa eli oikein mukavissa merkeissä. Hiukan vaan kalvaa se, että taas täytyi sieltä Tampereelta sitten lähteä pois... se kaupunki on aina tuntunut mulle enemmän kodilta kuin mikään muu, siellä tuntuu oikeasti kuuluvansa johonkin ja kadulla kun kävelee ei kukaan katso kieroon, oudoksuvasti tai huutele hävyttömyyksiä, vaan saat olla juuri sen tyylinen kun tykkäät. Toista se on täällä meillä päin... musta vaan tuntuu etten kuulu tänne.

Valkeakoskella ollaan niin ahdasmielisiä, kaikki puhuu kaikista paskaa ja kaikkia mulkoillaan eikä kukaan saisi olla yhtään erilainen. Olen jo pitkän, pitkän aikaa kaivannut pois täältä, mutta valitettavasti se ei ole taloudellisesti mahdollista ainakaan vuoteen. Tämä masentaa aika hemmetisti, se on myönnettävä. Noh, mutta, tässä on vaan kituutettava ja ajateltava positiivisesti, että ainakin mulla on hyvä syy joskus asua siellä, nimittäin monta, ihanaa ystävää jotka asuvat niin Tampereella kuin sen läheisyydessäkin<3 Plus tuo päättymätön jonnekkin kuulumisen tunne, tuntuu että siellä kun mihin tahansa meneekin niin aina ihmiset ovat yhtä hymyä ja ihanan positiivisia. That's my town, that's where I belong! <3

Jooh, tää oli hiukan tämmöinen lyhyempi teksti, mutta toivottavasti ymmärsitte mitä ajoin takaa. Eipä muuta tällä kertaa, hyvää yötä vaan kaikille! :)


PS: AI NIIN, semmonen pikkujuttu mikä piristi tänään aamuani kummasti, se on nyt varmaa että eräs hyvinkin loistava bändi, Tuliheimon veljekset elikkä Brother Firetribe on parhaillaan työstämässä uutta levyä. Tämä erittäin hyvä, Hanski on todella onnellinen!!! <3 GO BFT!


2 kommenttia:

 1. Ihanaa et jollain on täysin samanlaiset tuntemukset Tampereessta :D ja koskista hahaha.
  Oli kivaa, otetaa pian uuestaa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin on, etenkin Koskista! Ja nii oli, kiitos vaan teille! :DD

   Poista