maanantai 26. toukokuuta 2014

Summer's here, and I'm feeling GREAT!

HEEEEEEELLLLLLO, ihmiset! Aivan liian pitkä aika on kulunut edellisestä postauksesta, mutta nyt sain lopultakin itseäni otettua niskasta kiinni ja inspiroiduttua herättämään rakkaan blogini henkiin. Mikäpä sen parempi inspiraatio kuin KESÄ, ja tietysti lähestyvät festarit ja keikat sekä aivan uusi elämä uudessa rakkaassa kotikaupungissani Tampereella!

Tosiaan, kesä on vihdoinkin täällä ja se jos mikä piristää mielialaa. Kesä on ehdottomasti vuodenajoista suosikkini, koska se on aina tarkoittanut mm. festareita, keikkoja, hyviä ystäviä, terasseilua ja lämpimiä iltoja sekä ulkona oloa. Ja älkää käsittäkö väärin, en sano etteikö ystäviä voisi nähdä muulloinkin kuin kesällä, totta kai voi, mutta kesällä se vaan on... no, erilaista! Varmaankin ymmärrätte mitä tarkoitan. Toivottavasti. Anyway, viikko sitten viikonloppuna pääsin lopultakin muuttamaan Valkeakoskelta Tampereelle, ja ette osaa kuvitellakaan kuinka paljon tämä muutos on positiivisesti vaikuttanut mielialaani. Tunnen ensimmäistä kertaa elämässäni olevani oikeasti kotona, ja että kuulun johonkin. Olenhan aina tuntenut noin tullessani Tampereelle, mutta nyt kun oikeasti asun täällä, on se tunne ihan erilainen.

Hauskaa miten yksi kaupunki voi vaikuttaa ihmisen mielialaan, haha! Mutta joo, jatketaan. Yksi toinen painava syy positiiviseen mielialaani on lähestyvä South Park-festivaali. Kyseinen festarihan järjestetään täällä Tampereella Eteläpuistossa 6.-7. kesäkuuta, ja sinne on tulossa myös meikäläisen monta suosikkibändiä; Sonata Arctica, Reckless Love, Santa Cruz ja ehkä eniten odottamani Brother Firetribe, jonka olen jo pitkään halunnut päästä näkemään livenä. Ja onhan siellä muitakin isompia bändejä mitä on siistiä päästä livenä todistamaan! Ja se, että tulen näkemään siellä paljon rakkaita ystäviäni, lämmittää mieltä todella paljon enkä millään malttaisi odottaa enää ensi viikoon! :) SEKÄ tietysti se tosiasia että noin mahtava festari järjestetään kotikaupungissani, onhan tuo nyt mahtavaa!!

Siinäpä nuo kuulumiset taisi noin pähkinänkuoressa olla, ei tässä oikeen muuta ole kuin muuttoa ja festarikauden avajaisia odotellessa. Vähän lyhyempi postaus tällä kertaa, mutta jos sitten seuraavasta koittaisi tehdä vähän pidemmän.

Eipä kai tässä muuta sitten kuin rokkia kaikille, ja mahtavaa kesää!! <3

- Hanski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti